cpt. Cook
 

Dýňový krém s pestem
(Crème de courge au pistou)

Dýňový krém zdobený marcipánem
(Crema gialla guarnita con pasta reale)

Fazolková polévka

Fazolková polévka
(Bou'neschlupp)

Fazolková s koprem

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

Francouzská celerová polévka

Francouzská cibulová

Francouzská z míchané zeleniny

Grumbeeresupp
(Bramborová polévka po alsasku)

Gulášová polévka falešná

Hladká Ančka

Dánsko   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Hnědá zelná polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/4 kg zelí, 2 dkg krystalového cukru, 15 dkg másla, 1/2 l vývaru, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zelí nakrouháme na jemné nudličky. Do nádoby s rozpuštěným máslem nasypeme cukr a mícháme, až cukr začne karamelizovat. Pak přidáme nakrájené zelí a restujeme za stálého míchání do zlatohněda. Zalijeme vývarem, ochutíme solí a pepřem a vaříme na mírném ohni do měkka.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2051x    verze pro tisk

Horácká polévka

Hrachová z mladého hrášku

Hrášková polévka

Hrášková polévka

Hrášková s rýží

Chřestová jemná

Chřestová polévka