cpt. Cook
 

Dýňový krém s pestem
(Crème de courge au pistou)

Dýňový krém zdobený marcipánem
(Crema gialla guarnita con pasta reale)

Fazolková polévka

Fazolková polévka
(Bou'neschlupp)

Fazolková s koprem

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

Francouzská celerová polévka

Francouzská cibulová

Francouzská z míchané zeleniny

Grumbeeresupp
(Bramborová polévka po alsasku)

Gulášová polévka falešná

Hladká Ančka

Hnědá zelná polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Horácká polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  1.15 l vody, 30 dkg brambor, 1/4 l mléka, 3 dkg hladké mouky, 1/8 l vody, 15 zrnek celého pepře, 15 zrnek nového koření, 1/4  bobkového listu,  špetka tymiánu, 1/2 malá cibule
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve vodě uvaříme na kostičky nakrájené brambory. Když jsou brambory uvařené, nalijeme do polévky mléko, ve kterém jsme dobře rozmíchaly hladkou mouku. Necháme dobře povařit. Do hrnečku do vody dáme vařit zrnka pepře a nového koření, bobkový list, špetku tymiánu a malou cibulku. Odvar procedíme do polévky. Polévku podle chuti osolíme a ooctujeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2908x    verze pro tisk

Hrachová z mladého hrášku

Hrášková polévka

Hrášková polévka

Hrášková s rýží

Chřestová jemná

Chřestová polévka