cpt. Cook
 

Dýňový krém s pestem
(Crème de courge au pistou)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dýňový krém zdobený marcipánem

Crema gialla guarnita con pasta reale

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  40 dkg tykve bez kůry, 315 dkg mrkve, 10 dkg marcipánu, 20 dkg očištěného pórku, 2 l vývaru, 4 lžíce olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájejte pórky na kolečka, dýni s mrkví na kostičky a vše orestujte na oleji. Přilijte vývar a pod pokličkou vařte na mírném ohni asi 50 minut. Uvařenou zeleninu rozmixujte. Krém ohřejte, přelijte do polévkových talířů a okamžitě podávejte ozdobený několika kousky marcipánu a podle chuti několika kolečky čerstvě nasekaného pórku.
vloženo 23.06.2007    zobrazeno 1976x    verze pro tisk

Fazolková polévka

Fazolková polévka
(Bou'neschlupp)

Fazolková s koprem

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

Francouzská celerová polévka

Francouzská cibulová

Francouzská z míchané zeleniny

Grumbeeresupp
(Bramborová polévka po alsasku)

Gulášová polévka falešná

Hladká Ančka

Hnědá zelná polévka

Horácká polévka

Hrachová z mladého hrášku

Hrášková polévka

Hrášková polévka

Hrášková s rýží

Chřestová jemná

Chřestová polévka