cpt. Cook
 

Dýňový krém s pestem
(Crème de courge au pistou)

Dýňový krém zdobený marcipánem
(Crema gialla guarnita con pasta reale)

Fazolková polévka

Fazolková polévka
(Bou'neschlupp)

Fazolková s koprem

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

Francouzská celerová polévka

Francouzská cibulová

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Francouzská z míchané zeleniny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  pórky, 2  mrkve,  trochu celeru, 15 dkg tuku, 1/2 dl šlehačky, 150 dkg brambor, sůl,  špetka moučkového cukru, zelená petrželka, 1.215 l vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omytou zeleninu nakrájíme na kousky a osmažíme na másle. Přidáme na kousky nakrájené brambory, osolíme, zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Vše rozmixujeme nebo prolisujeme, necháme přejít var a sejmeme z ohně. Do hotové polévky přilijeme smetanu a okořeníme petrželkou. Dochutíme solí nebo špetkou cukru.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2024x    verze pro tisk

Grumbeeresupp
(Bramborová polévka po alsasku)

Gulášová polévka falešná

Hladká Ančka

Hnědá zelná polévka

Horácká polévka

Hrachová z mladého hrášku

Hrášková polévka

Hrášková polévka

Hrášková s rýží

Chřestová jemná

Chřestová polévka