cpt. Cook
 

Vepřové kotlety Massachusetts

Vepřové kotlety myslivecké

Vepřové kotlety na celeru

Vepřové kotlety na cibuli

Vepřové kotlety na hříbkách

Vepřové kotlety na karí

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na pomerančích

Vepřové kotlety nadivoko

Vepřové kotlety plněné klobásou

Vepřové kotlety plněné uherským salámem a sýrem

Vepřové kotlety po americku

Vepřové kotlety po bákoňském způsobu

Vepřové kotlety po indicku

Vepřové kotlety po milánsku

Vepřové kotlety po portugalsku

Španělsko   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Vepřové kotlety po španělsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 2 lžíce másla, 1/2  cibule, 3 dl rajčatového protlaku, 2.15 dl bílého vína, 1/2 lžička tymiánu, 1/2  bobkový list, 3 lžíce nasekané zelené petrželky, 2 stroužky česneku, 2 lžičky nastrouhané citrónové kůry, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpálíme máslo a na něm krátce osmahneme kotlety. Kotlety přeneseme do misky a držíme v teple. Na zbylém omastku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli až zesklovatí, přidáme rajčatový protlak, víno, tymián, bobkový list a sůl s pepřem. Do pánve vrátíme kotlety, přikryjeme pokličkou a vaříme na mírném plameni 1 hodinu. Podáváme posypané směsí petrželky, nadrobno nasekaného česneku a strouhané citrónové kůry.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3091x    verze pro tisk

Vepřové kotlety s celerem a mrkví

Vepřové kotlety s hořčicí a vínem