cpt. Cook
 

Korma z kachny

Kořeněná kachna na hruškách
(Ànec amb peres)

Kounická kachna

Magret de canard aux griottes
(Kachní prsa na višních)

Nadívaná husa Flamengo

Nadívaná husí prsíčka

Nadívaná kachna po dánsku

Paštika s kachnou a černými olivami
(Pâté en croute de canard et olives noires confites)

Pečená husa s nádivkou

Pečená kachna s černobýlem

Pečená kachna v rýži s hrachem

Pečená nadívaná kachna

Pekingská kachna (singapurská úprava)

Plněná kachna

Plněná kachna po slezsku

Plněná kachní prsíčka s jablky a cibulí

Ričet

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Šoulet

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l fazolí, husí sádlo, mletá paprika, cibule, husí stehno, 2 l vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pokud možno velkozrnné fazole smícháme s řídkou jíškou, připravenou z husího sádla, papriky a strouhané cibule. K tomu přidáme husí stehýnko, kus husího hřbetu, plátky uzeného hovězího hrudí a nadívaný husí krk. Vše osolíme, podlijeme vodou, chuť zlepšíme přidáním několika lžic omastku z pečeně a povaříme na plotně. Pak hrnec přikryjeme a necháme do druhého dne (nejméně však 5-6 hodin) zvolna stejnoměrně vařit v troubě. Čas od času hrncem dobře zatřeseme, nikdy však šoulet nemícháme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2164x    verze pro tisk

Šoulet