cpt. Cook
 

Korma z kachny

Kořeněná kachna na hruškách
(Ànec amb peres)

Kounická kachna

Magret de canard aux griottes
(Kachní prsa na višních)

Nadívaná husa Flamengo

Nadívaná husí prsíčka

Nadívaná kachna po dánsku

Paštika s kachnou a černými olivami
(Pâté en croute de canard et olives noires confites)

Pečená husa s nádivkou

Pečená kachna s černobýlem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečená kachna v rýži s hrachem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kachna, 1/4 kg hrachu, 1/4 kg rýže, 2 dkg vepřového sádla, 1/2  cibule, sůl, česnek, mletý pepř, kmín
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kachnu osolíme na povrchu i uvnitř, vložíme do pekáče, posypeme kmínem a upečeme do měkka. Při pečení kachnu obracíme, poléváme mastnou šťávou a podléváme malým množstvím horké vody. Den předem namočený hrách uvaříme bez míchání do měkka. Opranou rýži osmažíme na sádle, zalijeme vodou a udusíme do měkka. Upečenou kachnu rozstříháme na porce a vložíme do pekáčku. Drobně krájenou cibuli usmažíme na kachním sádle do růžova, smícháme s dušenou rýží, vařeným hrachem, pepřem a třeným česnekem a urovnáme na porce kachny. Pokropíme šťávou z kachny a v mírné troubě zapečeme. Podáváme s hlávkovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3190x    verze pro tisk

Pečená nadívaná kachna

Pekingská kachna (singapurská úprava)

Plněná kachna

Plněná kachna po slezsku

Plněná kachní prsíčka s jablky a cibulí

Ričet

Šoulet

Šoulet