cpt. Cook
 

Dušená ryba s domácími těstovinami

Filé Florida

Filé Kentucky

Filé na kari

Filé s meruňkami

Filé s parmasánem

Filé Saratosa

Filé se sýrem

Gratinovaná ryba

Gratinované filé

Kořeněné rybí filé v těstíčku

Lečo s rybím filé

Maláí z vařené ryby

Pečené filé s rajčatovým kabátkem

Pečené rybí filé s jablky

Pikantní kousky ryby

Pikantní rybí filé se sýrem

Polynéské filé

Pór dušený s rybím filé

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ragú z tresky se zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2 malá cibule, 1/2 lžíce másla, 1/8 l bílého vína (suché, např. bílé burgundské), 115 dkg šlehačky, 115 dkg mrkve, 115 dkg cukety, 40 dkg rybího filé (z tresky), citrónová šťáva, sůl, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Máslo rozpustíme na pánvi a cibuli osmahneme dozlatova. Cibuli zalijeme bílým vínem a vmícháme smetanu. Vaříme 8 minut na mírném plameni.

www.tacos.cz Mrkev oškrábeme a nastrouháme nahrubo. Z cukety odkrojíme stopku a rovněž ji nastrouháme. Nastrouhanou směs vmícháme do omáčky a necháme povařit 5 minut.

www.tacos.cz Tresčí filé opláchneme pod studenou tekoucí vodou a osušíme je. Nakrájíme je na drobné kousky a potřeme ze všech stran citrónovou šťávou, osolíme a opepříme.

www.tacos.cz Omáčku ochutíme solí a pepřem a vložíme do ní rybí kousky. Necháme 5 minut povařit.

www.tacos.cz Hotový pokrm na talíři posypeme omytou, osušenou a jemně nasekanou petrželovou natí.

www.tacos.cz Příloha: máslem pokapaná dlouhozrná rýže a hlávkový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2204x    verze pro tisk