cpt. Cook
 

Dušená ryba s domácími těstovinami

Filé Florida

Filé Kentucky

Filé na kari

Filé s meruňkami

Filé s parmasánem

Filé Saratosa

Filé se sýrem

Gratinovaná ryba

Gratinované filé

Kořeněné rybí filé v těstíčku

Lečo s rybím filé

Maláí z vařené ryby

Pečené filé s rajčatovým kabátkem

Pečené rybí filé s jablky

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní kousky ryby

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg rybího filé, rostlinný olej,

marináda: 15  jarních cibulek, 2 lžíce desertního vína, 1/2 lžíce hořčice, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžička mletého zázvoru, 1/2 lžička octa, 1/2 lžička moučkového cukru, 1/2 lžička glutasolu

zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu (filé, kapra, úhoře) nakrájíme na proužky 2 x 3 cm. Připravíme si do misky marinádu z pokrájené cibulky (mladé i s natí, příp. cibuli), ostré hořčice a ostatních přísad a nejméně na 20 minut do ní ponoříme kousky ryby. Pak je vyjmeme a necháme okapat do misky. Oschlé proužky rybího masa prudce opečeme na oleji ze všech stran. Rybu vyjmeme a dáme stranou. Na témže oleji krátce povaříme zbytek marinády. Potom vložíme do vzniklé směsi nazpět kousky ryby a zamícháme.

www.tacos.cz Příloha: rýže a zeleninový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4217x    verze pro tisk

Pikantní rybí filé se sýrem

Polynéské filé

Pór dušený s rybím filé

Ragú z tresky se zeleninou