Filé Florida
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 4 kousky rybího filé, 2 dl kuřecího vývaru, 1/2 cibule nakrájená na kolečka, 1/2 paprika červená, 1/2 paprika zelená - obě nakrájené na proužky, 1/2 lžička mleté dobromysli, 1/2 lžička strouhané citrónové kůry, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 stroužek česneku, 1/2 lžíce vody, 1/2 lžíce škrobové moučky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve větší pánvi smícháme kuřecí vývar, cibuli, oregáno, citrónovou kůru, citrónovou šťávu a rozetřený česnek. Přivedeme k varu, snížíme plamen, přikryjeme pokličkou a 3 minuty dusíme. Plátky filé položíme na připravenou směs, přidáme nakrájenou papriku, znovu přikryjeme pokličkou a dusíme tak dlouho, až je ryba měkká. Ve sklenici smícháme Solamyl s vodou a pomalu vmícháme do omáčky. Krátce povaříme, až omáčka zhoustne. Podáváme ozdobené plátky citrónu nebo pomeranče.