cpt. Cook
 

Dušená ryba s domácími těstovinami

Filé Florida

Filé Kentucky

Filé na kari

Filé s meruňkami

Filé s parmasánem

Filé Saratosa

Filé se sýrem

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Gratinovaná ryba

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg rybího filé, sůl,

Omáčka Mornay: 15 dkg másla, 15 dkg hladké mouky, 1/2 l mléka, sůl, mletý pepř, muškátový oříšek na špičku nože, 10 dkg strouhaného tvrdého sýra, 1/2 lžíce zelené petrželky

zkopírováno z http://www.tacos.cz Filé vaříme sedm minut v osolené vodě, pak vyjmeme a rozsekáme. Smícháme s omáčkou Mornay. Omáčku připravíme takto: z másla a z mouky uděláme světlou jíšku, přilijeme mléko, povaříme, přidáme sůl a koření. Odstavíme, přidáme rozsekanou rybu, sýr a petrželku. Zapékací misku vytřeme máslem, vložíme do ní směs, půl hodiny zapékáme. Podáváme s brambory a s čerstvým zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3997x    verze pro tisk

Gratinované filé

Kořeněné rybí filé v těstíčku

Lečo s rybím filé

Maláí z vařené ryby

Pečené filé s rajčatovým kabátkem

Pečené rybí filé s jablky

Pikantní kousky ryby

Pikantní rybí filé se sýrem

Polynéské filé

Pór dušený s rybím filé

Ragú z tresky se zeleninou