cpt. Cook
 

Dušená ryba s domácími těstovinami

Filé Florida

Filé Kentucky

Filé na kari

Filé s meruňkami

Filé s parmasánem

Filé Saratosa

Filé se sýrem

Gratinovaná ryba

Gratinované filé

Kořeněné rybí filé v těstíčku

Lečo s rybím filé

Maláí z vařené ryby

Pečené filé s rajčatovým kabátkem

Pečené rybí filé s jablky

Pikantní kousky ryby

Pikantní rybí filé se sýrem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Polynéské filé

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg rybího filé, 2 lžíce citrónové šťávy, 2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce olivového oleje, 24 dkg žampiónů nakrájených na plátky, 12 dkg zelených mladé cibulky, 1.8 dl vody, 1/2  brokolice nakrájené na menší kousky, 1/2  květáku rozebraného na růžičky, 2 lžíce škrobové moučky, 1/2 stroužek rozdrceného česneku, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Plátky rybího filé marinujeme v chladu alespoň dvě hodiny ve směsi citrónové šťávy, sójové omáčky a česneku. Na rozpáleném oleji podusíme zeleninovou směs asi 5 minut. Zeleninu nasypeme do připravené misky a udržujeme v teple. Na stejné pánvi krátce opečeme filé, přidáme zeleninu a směs zahustíme Solamylem, rozpuštěným v trošce vody. Okořeníme, přidáme zbylou marinádu, krátce podusíme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2253x    verze pro tisk

Pór dušený s rybím filé

Ragú z tresky se zeleninou