cpt. Cook
 

Focaccia s červenou cibulí a tymiánem

Focaccia s ořechy

Hruškový koláč s ořechy a modrým sýrem

Chřestový koláč se šunkou

Chřestový závin s holandskou omáčkou

Jablečná pizza se šunkou

Jablečný tatin s camembertem
(Tatin aux pommes et au camembert)

Jalapeño-cheddar scones
(Koláčky s jalapeño a čedarem)

Jarní chřestový koláč
(Sfogliata sapor primavera)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Koláč mimolette se sušenými rajčaty

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  15 dkg tvrdého sýra mimolette, 7.15 dkg sušených rajčat, 1/2  kozího sýra, 4  vejce, 1/2 lžíce hořčice, 1.15 lžičky kypřícího prášku do pečiva, 15 cl olivového oleje, 10 cl piva nebo suchého bílého vína, 1/2 lžička soli, olej na formu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejeme si troubu na 165 °C a olejem vymažeme obdélníkovou hlubší formu. Sušená rajčata nakrájíme, kozí sýr nadrobíme a sýr mimolette nastrouháme. V misce rozšleháme vejce, přidáme hořčici a sůl. Přisypeme mouku a prášek do pečiva a zamícháme. Zvlhčíme olejem, pivem a vymícháme dohladka. Zlehka vmícháme rajčata a sýry, vlijeme do formy, uhladíme povrch a dáme péci. Pečeme zhruba 45 minut, dokud do středu vpíchnutá špejle nevychází suchá. Vyklopíme na rošt a před podáváním necháme trochu vychladnout.
vloženo 18.12.2016    zobrazeno 1562x    verze pro tisk

Koláč s brie, hořčicí, šunkou a bramborem
(Tarte au brie, moutarde, jambon et pommes de terre)

Koláč s chřestem a parmezánem

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Koláč s rajčaty, za'atar humusem a harissou

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Koláč se sýrovým krémem

Koláč se špenátem a sýrem Brie

Koláč se žampiony a se sýrem

Koláč Waldorf

Koláč z kuřecích jater s portským
(Pâté en croûte de foies de volaille au porto)