cpt. Cook
 

Focaccia s červenou cibulí a tymiánem

Focaccia s ořechy

Hruškový koláč s ořechy a modrým sýrem

Chřestový koláč se šunkou

Chřestový závin s holandskou omáčkou

Jablečná pizza se šunkou

Jablečný tatin s camembertem
(Tatin aux pommes et au camembert)

Jalapeño-cheddar scones
(Koláčky s jalapeño a čedarem)

Itálie   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Jarní chřestový koláč

Sfogliata sapor primavera

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  150 dkg zeleného chřestu, 23 dkg lístkového těsta, 6 dkg čerstvého kozího sýra, 6 dkg parmazánu, 6 dkg Salva Cremasco DOP (nebo jiný drobivý kravský sýr), 15 dkg mléka, 4  vejce, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Obdélníkový plát lístkového těsta s pečícím papírem vložte na pekáč (26×22 cm), zvedněte okraje, dno propíchejte vidličkou. Smíchejte vajíčka s mlékem a strouhaným parmazánem, pak přimíchejte kozí sýr, sůl a pepř. Zelený chřest očistěte, odlamte konce stonků. Povařte ve vřící osolené vodě 3 minuty, osušte. Na těsto nalijte vaječnou směs, poklaďte chřestem a navrch nadrobte kravský sýr. Pečte při 180 °C po dobu 20-25 minut. Vyjměte z trouby a podle potřeby doplňte lístky čerstvé majoránky.
vloženo 16.05.2020    zobrazeno 1344x    verze pro tisk

Koláč mimolette se sušenými rajčaty

Koláč s brie, hořčicí, šunkou a bramborem
(Tarte au brie, moutarde, jambon et pommes de terre)

Koláč s chřestem a parmezánem

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Koláč s rajčaty, za'atar humusem a harissou

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Koláč se sýrovým krémem

Koláč se špenátem a sýrem Brie

Koláč se žampiony a se sýrem

Koláč Waldorf

Koláč z kuřecích jater s portským
(Pâté en croûte de foies de volaille au porto)