cpt. Cook
 

Bariská focaccia
(Foccacia alla barese)

Bezlepková bramborová focaccia

Börek z fety, bylinek a jarní cibuky

Bramborový tatin s rozmarýnem

Calzone se špenátem

Cibulový koláč
(Tarte à l'oignon)

Cibulový koláč

Cibulový koláč s dvojím sýrem

Cibulový obrácený koláč
(Tarte Tatin aux chèvre et aux oignons)

Cibulový slaný koláč

Cibulový tatin s kávou
(Tatin d'oignons doux au café)

Crostata s uzeným masem

Čerstvé těsto na pizzu

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Dýňový závin

Easy cheesey muffins

Fenyklová pizza

Flammekueche à l'Alsacienne
(Alsaské flambované koláče)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Focaccia

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1.2 kg hladké mouky z tvrdého zrna, 4  brambory, 2 dkg kvasnic, sůl, voda, vepřové sádlo nebo olej, 2  rajčata
zkopírováno z http://www.tacos.cz Smíchejte mouku s nastrouhanými vařenými brambory, přidejte droždí, osolte a přidejte vlažnou vodu. Vypracujte spíše tuhé těsto. Udělejte to ručně a perte se s těstem po dobu asi 10 minut. Nechte hodinu a půl kynout.

www.tacos.cz Pekáč vymažte sádlem nebo olejem, naplňte těstem, do kterého zasadíte kousky ze dvou nakrájených rajčat, pokapejte olejem a dejte péci.

vloženo 16.08.2007    zobrazeno 3092x    verze pro tisk

Focaccia plněná čekankou s buvolí ricottou