cpt. Cook
 

Focaccia s červenou cibulí a tymiánem

Focaccia s ořechy

Hruškový koláč s ořechy a modrým sýrem

Chřestový koláč se šunkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chřestový závin s holandskou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg zeleného chřestu, 40 dkg bílého chřestu, 10 dkg tučného tvarohu, 3 lžičky kukuřičného škrobu, 2 lžíce hladké mouky, 4  žloutky, sůl, mletý pepř, 215 dkg zmrazeného lístkového těsta, 3 dkg másla, 4 lžíce strouhanky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Chřest oloupeme, hlavičky povaříme 10 minut v osolené vodě. Výhonky nakrájíme na kousky, uvaříme doměkka, scedíme, rozmixujeme, smícháme s tvarohem, škrobem, moukou, žloutky, osolíme, opepříme a dáme vychladnout. Z těsta vyválíme plát, posypeme strouhankou, naneseme nádivku, aby zůstala 1/3 volná. Na povrch rozdělíme hlavičky a opatrně závin stočíme, potřeme máslem, dáme na plech, pečeme 60 minut při 180°C. Podáváme s holandskou omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2787x    verze pro tisk

Jablečná pizza se šunkou

Jablečný tatin s camembertem
(Tatin aux pommes et au camembert)

Jalapeño-cheddar scones
(Koláčky s jalapeño a čedarem)

Jarní chřestový koláč
(Sfogliata sapor primavera)

Koláč mimolette se sušenými rajčaty

Koláč s brie, hořčicí, šunkou a bramborem
(Tarte au brie, moutarde, jambon et pommes de terre)

Koláč s chřestem a parmezánem

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Koláč s rajčaty, za'atar humusem a harissou

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Koláč se sýrovým krémem

Koláč se špenátem a sýrem Brie

Koláč se žampiony a se sýrem

Koláč Waldorf

Koláč z kuřecích jater s portským
(Pâté en croûte de foies de volaille au porto)