cpt. Cook
 

Jihlavské kopečky

Jihočeský toč

Katalánské brambory

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Klatovský báč

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg brambor, sůl, 2 větší cibule, 12 dkg hrubé mouky, 4 stroužky česneku, majoránka, sůl, 15 dkg vepřového sádla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané syrové brambory nastrouháme a osolíme. Přidáme mouku a na sádle osmaženou cibulku, prolisovaný nebo utřený česnek a rozemnutou majoránku. Dobře promícháme a na plechu v horké troubě dozlatova upečeme. Lze podávat jako přílohu nebo jako samostatný pokrm s dušeným zelím, zelným nebo jiným zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4500x    verze pro tisk

Krkonošský toč

Moravské brambory

Moravský bramborový chléb

Morbiflette

O'Brienovy brambory
(O'Brien's potatoes)

Opečené brambory

Opečené brambory Barbados

Pasticcio di patate con le salsicce
(Bramborový koláč s klobáskou)

Patate raganate
(Zapečené brambory s rajčaty)

Pečené batáty s kešu oříšky, šalotkou a kozím sýrem

Pečené brambory

Pečené brambory s česnekem

Pečené brambory s omáčkou

Pečené brambory s tvarohem

Pečené nové brambory s pikantní zakysanou smetanou

Pečené sladké brambory s chilli