cpt. Cook
 

Brambory zapečené s kyselou smetanou

Brambory zapečené s masem

Brambory zapečené s rajčaty

Brambory zapečené s rajčaty po plovdivsku

Brambory zapečené s vejci

Brambory zapečené s vejci

Brambory zapečené se strouhaným sýrem

Brambory zapečené se sýrem a vejci

Brambory zapékané se salámem a zeleninou

Cumberlandský koláč s křupavým povrchem
(Crispy-topped Cumberland pie)

Falešná sekaná

Francouzské brambory

Gratin ze sladkých brambor a okurky s cantalem
(Gratin de patate douce, navet, épices et cantal)

Gratinované brambory s houbami
(Gratin de pommes de terre aux champignons des bois)

Gratinované brambory s lososem, špenátem a koprem
(Gratin de pomme de terre, saumon et épinards a l'aneth)

Irské farmářské brambory
(Farmer's potatoes)

Italské zapečené brambory

Jacket potatoes

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jarmareční brambory pečené

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg brambor, 3 l fritovacího oleje, 20 dkg čerstvé paprik, 115 dkg kukuřice, 10 dkg fazolových lusků, 115 dkg tyrolské šunky, 10 dkg pórku, 12 dkg kysané smetany, 2 dkg pažitky, 1.15 dkg česneku, sůl, bílý pepř, tymián
zkopírováno z http://www.tacos.cz Čtvrtky blanšírovaných brambor usmažíme ve frituře. Vyškvaříme tyrolskou šunku s paprikou a pórkem, přidáme kukuřici a fazolky. Ochutíme solí, bílým pepřem, tymiánem. Přelijeme hustší zakysanou smetanou s pažitkou a česnekem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2176x    verze pro tisk

Jihlavské kopečky