cpt. Cook
 

Guláš slovenský (tzv. škvrk)

Guláš z hovězího masa s tykví

Guláš z podkostecké hájovny

Guláš základní

Hamburský guláš

Harira

Hořící guláš Attila

Hovězí guláš s brambory

Hovězí guláš s fazolemi a houbami

Hovězí guláš s paprikami a rajčaty se smetanou

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí na pivu se slaninovými knedlíky
(Beef and stout stew with bacon dumplings)

Hovězí perkelt s červeným vínem

Hovězí ragú 'miroton'
(Boeuf miroton)

Hovězí ragú na houbách

Hovězí ragú New Orleans

Hovězí tokáň

Hraničářský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Irský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg libového jehněčího masa, 20 dkg cibule, 20 dkg zelí, 20 dkg kapusty, 20 dkg fazolových lusků, 20 dkg mrkve, 150 dkg brambor, sůl, mletý pepř, 1/2 lžička kmínu, 1.15 sklenky bujónu (masox), 2 lžíce másla, 2 lžíce sekané zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, zelí a kapustu bez žeber na nudličky, fazolky na kousky, mrkev na kolečka a brambory na kostičky. Troubu předehřejeme na 175°C. Brambory dáme do hrnce a na ně poskládáme maso. Přidáme nakrájenou zeleninu, osolíme, opepříme, přisypeme kmín a zalijeme vývarem. Přikryté dusíme v troubě 2 hodiny. Před podáváním dochutíme, zjemníme máslem a posypeme petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3009x    verze pro tisk

Irský guláš
(Irish stew)