Hovězí ragú 'miroton'
Boeuf miroton
recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce: 60 dkg hovězího žebra uvařeného se zeleninou (pot-au-feu), 1/2 sklenky chablis, 2 lžíce octa, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 3 cibule, 6 nakládaných okurek, 15 dkg másla, 15 dkg tvrdého sýra, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V kastrůlku nechte rozpustit máslo, přidejte nakrájené cibule a okurky. Zalijte bílým vínem a octem a přidejte rajčatový protlak. Osolte, opepřete a nechte 10 minut povařit. Maso rozkrájejte na silnější plátky a rozložte je do zapékací mísy. Zalijte je omáčkou. Posypte rozstrouhaným sýrem a zapečte v troubě. Podávejte co nejteplejší. Tento recept umožňuje použít zbytky pot-au-feu.