cpt. Cook
 

Guláš slovenský (tzv. škvrk)

Guláš z hovězího masa s tykví

Guláš z podkostecké hájovny

Guláš základní

Hamburský guláš

Harira

Hořící guláš Attila

Hovězí guláš s brambory

Hovězí guláš s fazolemi a houbami

Hovězí guláš s paprikami a rajčaty se smetanou

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí na pivu se slaninovými knedlíky
(Beef and stout stew with bacon dumplings)

Hovězí perkelt s červeným vínem

Hovězí ragú 'miroton'
(Boeuf miroton)

Hovězí ragú na houbách

Hovězí ragú New Orleans

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí tokáň

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg hovězí kližky apod., 2 velké cibule, 3 lžíce vepřového sádla, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžíce majoránky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na kolečka rozkrájenou cibuli osmahneme na sádle. Maso nakrájíme na proužky asi centimetr široké. Osmahneme na cibuli a pak osolíme, opepříme, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Téměř před koncem dušení necháme vysmahnout, zasypeme moukou (nemusí být, je-li šťáva zahoustlá), podlijeme, vhodíme promnutou suchou majoránku a krátce povaříme. Šťávy nemá být příliš mnoho.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2904x    verze pro tisk

Hraničářský guláš

Irský guláš

Irský guláš
(Irish stew)