cpt. Cook
 

Guláš slovenský (tzv. škvrk)

Guláš z hovězího masa s tykví

Guláš z podkostecké hájovny

Guláš základní

Hamburský guláš

Harira

Hořící guláš Attila

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí guláš s brambory

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězí kližky, 1/2  cibule, 20 dkg brambor, 2 lžíce vepřového sádla, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce mleté papriky, kmín, mletý pepř, zelená petrželka, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nadrobno nakrájenou cibulku osmažíme dorůžova, přidáme mletou papriku a po krátkém zamíchání i maso. Osmahneme ještě společně ze všech stran a zalijeme malým množstvím vody. Okořeníme kmínem, pepřem a česnekem rozetřeným se solí. Podléváme vždy, když se šťáva odděluje od tuku. Když maso měkne, přidáme brambory nakrájené na půlměsíčky a guláš více podlijeme. Nezahušťujeme. Podáváme s bílým pečivem v misce nebo na polévkovém talíři bohatě posypané petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2744x    verze pro tisk

Hovězí guláš s fazolemi a houbami

Hovězí guláš s paprikami a rajčaty se smetanou

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí na pivu se slaninovými knedlíky
(Beef and stout stew with bacon dumplings)

Hovězí perkelt s červeným vínem

Hovězí ragú 'miroton'
(Boeuf miroton)

Hovězí ragú na houbách

Hovězí ragú New Orleans

Hovězí tokáň

Hraničářský guláš

Irský guláš

Irský guláš
(Irish stew)