Hovězí guláš s fazolemi a houbami
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 60 dkg předního hovězího, 115 dkg bílých fazolí, 7 dkg oleje, 115 dkg oleje, 115 dkg cibule, sůl, mletý pepř, 15 dl vody, 3 stroužky česneku, 15 dkg slaniny, 20 dkg čerstvých hub, majoránka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazole namočíme den předem do vody a druhý den uvaříme. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, vložíme nakrájené maso, osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek, zalijeme vodou a dusíme pod poklicí. Před koncem dušení přidáme k masu uvařené fazole, na rozpuštěné slanině podušené houby, majoránku a dodusíme. Podáváme s tmavým či bílým pečivem.