Rajská omáčka: 150 dkg rajčat, 15 dkg rajčatového protlaku, olej, sůl,
Česneková omáčka: 3 stroužky česneku, 1.15 dl bílého jogurtu,
Zelenina: 215 dkg lilku, 215 dkg cukety, 215 dkg červených paprik,
Těstíčko: 3 vejce, 7.15 dkg ementálu, 2.15 dkg hladké mouky, mletý pepř, olej na fritování
www.tacos.cz Česneková omáčka: oloupané stroužky česneku prolisujeme, osolíme a vmícháme do jogurtu.
www.tacos.cz Zeleninu omyjeme a osušíme. Lilek a cuketu nakrájíme na vodorovné plátky silné 1/2 cm. Lilek osolíme, necháme asi 20 minut odležet, aby pustil šťávu, důkladně jej opláchneme ve studené vodě a osušíme. Papriku zbavíme jadérek a rozkrájíme podélně na proužky.
www.tacos.cz Těstíčko: všechny přísady rozšleháme a osolíme. Zeleninu postupně namáčíme do těstíčka a fritujeme v tuku při teplotě 175 stupňů, hotové kousky necháme okapat a podáváme s omáčkami.