cpt. Cook
 

Celerovo-jablečný gratin
(Gratin de céleri-rave aux pommes)

Co zahrada dá
(Jardiniere)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušená míchaná zelenina

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg tykve, 150 dkg rajčat, 2  papriky, 15 lžic rostlinného oleje, 2 stroužky česneku, zelená petrželka, mletá paprika, sůl, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 hrneček vývaru, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Menší tykve nakrájíme na silnější kolečka, osolíme a necháme pustit vodu. Po obou stranách je opečeme na oleji, vyndáme a ve stejném oleji opečeme rajčata a papriky, které jsme předem nakrájeli na kolečka. K opečeným rajčatům a paprikám přidáme tykve. Okořeníme podle chuti pepřem a paprikou. Přidáme utřený česnek, podlijeme vývarem, ve kterém jsme rozmíchali protlak a dusíme asi půl hodiny. Hotové osolíme a posypeme petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4929x    verze pro tisk

Dušená zelenina s bílou klobásou

Dušený pastinák s kapustou na houbách
(Mijoté de panais, champignons, chou kale et quinoa)

Fritovaná zelenina z Turecka

Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Guláš ze zeleniny, pohanky a ořechů

Jarní zeleninové ragú

Makedonské lečo

Marocký zeleninový guláš s quinoou

Míchaná zahradní smaženice

Mrkev s hráškem a šunkou

Nashvillská zelenina

Papriky s rajčaty a smetanou

Pečená zelenina s tofu a sezamem

Piatto di erbe alla lucana
(Bylinkový zeleninový talíř)

Pisto manchego

Provensálský tian

Ragú z rajčat, brambor a lilků