cpt. Cook
 

Angreštová omáčka

Béarnská omáčka

Bešamel

Bešamelová omáčka

Bordóská omáčka

Burgundská omáčka

Burro alla salvia
(Šalvějové máslo)

Cibulová omáčka

Citrónová omáčka

Citrónová omáčka teplá

Indie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čatní z jablek

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg nakyslých nebo nezralých jablek, 7.15 dkg rozinek, 4 dkg cibule, 10 dkg rajčat, 2 dkg moučkového cukru, 1.215 dl vinného octa (estragonového nebo bylinkového),  špetka mletého zázvoru, sůl,  špetka kayenského pepře,  špetka mletého hřebíčku,  špetka hořčičného prášku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupaná jablka mají být nakyslá nebo nezralá, rajčata spaříme a oloupeme, obojí nakrájíme na kousky. Cibuli pokrájíme nadrobno. Hořčičné semínko a hřebíček utřeme na prášek. Vše pomalu dusíme na pastovitou směs. Podáváme k rybě.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4000x    verze pro tisk

Čatní z rajčat

Česneková omáčka

Česneková omáčka slovenská

Ghanská omáčka

Hnědá omáčka

Holandská omáčka

Holandská omáčka

Holandská omáčka na zeleninu

Holandská omáčka se žampióny