cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
·
Jídla z rýže a obilovin
· Luštěniny
·
Sójové pokrmy
·
Pokrmy ze sýrů a vajec
·
Slané nákypy a kaše
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Pučálka (hrách pražený nasucho)
Ragú z lesních hub a hnědé čočky
Revithia
(Cizrnový hrnec)
Rice and peas
(Rýže a hrášek)
Sója na slanině
Sója s cibulí
Sója s houbami a rýží
Sójové boby s rajčaty a sýrem
Sójové karbanátky
Šoulet podle Dvory
Špagety s čéči
Švec (fazole s kroupami)
Tbikha
Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem
Těstoviny z červené čočky s rajčatovo-paprikovou omáčkou
Toskánské zapečené fazole
Tuňák a bílé fazole s olivami
Uzené maso s fazolemi
Vařený hrách se slaninou nebo škvarky
Zapečená čočka s čekankou
(Gratin de scarole aux lentilles)