cpt. Cook
 

Pučálka (hrách pražený nasucho)

Ragú z lesních hub a hnědé čočky

Revithia
(Cizrnový hrnec)

Rice and peas
(Rýže a hrášek)

Sója na slanině

Sója s cibulí

Sója s houbami a rýží

Sójové boby s rajčaty a sýrem

Sójové karbanátky

Šoulet podle Dvory

Špagety s čéči

Švec (fazole s kroupami)

Tbikha

Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Těstoviny z červené čočky s rajčatovo-paprikovou omáčkou

Toskánské zapečené fazole

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Tuňák a bílé fazole s olivami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  24 dkg velkých máslových bílých fazolí, 24 dkg malých bílých fazolí, 40 dkg tuňáka v oleji, 2 lžíce bílého vinného octa, sůl, mletý pepř, 1/2 lžička celozrnné hořčice, 1/2 lžičky mleté papriky, 12  černých oliv (vypeckované a přepůlené), 2 lžičky kaparů
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazole buď použijeme z konzervy a slijeme z nich vodu, nebo si je den předem namočíme a teď zvlášť uvaříme doměkka. Hotové promícháme v míse s kousky tuňáka. Přidáme vinný ocet a dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Přimícháme zbývající ingredience a hned můžeme podávat.

www.tacos.cz Pokrm se může připravit předem a uchovat v ledničce, ale před podáváním ho vrátíme do pokojové teploty.

vloženo 18.10.2014    zobrazeno 1799x    verze pro tisk

Uzené maso s fazolemi

Vařený hrách se slaninou nebo škvarky

Zapečená čočka s čekankou
(Gratin de scarole aux lentilles)