cpt. Cook
 

Pučálka (hrách pražený nasucho)

Ragú z lesních hub a hnědé čočky

Revithia
(Cizrnový hrnec)

Rice and peas
(Rýže a hrášek)

Sója na slanině

Sója s cibulí

Sója s houbami a rýží

Sójové boby s rajčaty a sýrem

Sójové karbanátky

Šoulet podle Dvory

Špagety s čéči

Švec (fazole s kroupami)

Tbikha

Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Těstoviny z červené čočky s rajčatovo-paprikovou omáčkou

Toskánské zapečené fazole

Tuňák a bílé fazole s olivami

Uzené maso s fazolemi

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vařený hrách se slaninou nebo škvarky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg hrachu, 10 dkg slaniny nebo stejné množství škvarků a polovina váhy sádla, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hrách přebereme, propereme ve studené vodě, necháme máčet a potom uvaříme doměkka. Po uvaření jej scedíme a při podávání mastíme rozškvařenou slaninou nebo rozpuštěným sádlem se škvarky. Doplňujeme dušeným kyselým zelím nebo salátem z kyselého zelí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2053x    verze pro tisk

Zapečená čočka s čekankou
(Gratin de scarole aux lentilles)