cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
·
Jídla z rýže a obilovin
· Luštěniny
·
Sójové pokrmy
·
Pokrmy ze sýrů a vajec
·
Slané nákypy a kaše
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Chilli con carne s dušenou paprikou
Jídlo z jednoho hrnce
Karbanátky z hrachu a krup
Kočičí svatba
Kočičí tanec (čočka s kroupami)
Kofty z červené čočky s kuskusem
Kořeněné cizrnové ragú s květákem
(Spiced chickpea & cauliflower stew)
Lahůdkové boby
Linsengemüse
(Čočka na kyselo s nudlemi)
Máslové fazole s pečeným květákem
Mauři a křesťané
Mexický ohnivý hrnec
Mléčná fazolová kaše
Moravské fazole se sušenými švestkami
Mungo na černých houbách a cibuli
Noky z fazolové mouky
(Gnocchi con farina di fagioli)
Pálenec (hrách pražený na sádle)
Parmentier se zelenou čočkou a máslovou dýní
(Parmentier aux lentilles vertes et a la courge butternut)
Pasta e fagioli alla napoletana
(Fazole s těstovinami po napoletánsku)
Pikantní čočka