cpt. Cook
 

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)

Svíčková šéfkuchaře Tomáše Kněze

Svinované roštěnky

Štěstí

Šuang-si - Štěstí

Šuang-si (Štěstí)

Švédská roštěná

Švédské roštěnky

Tacos se svíčkovou

Slovensko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tatranská svíčková

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  90 dkg hovězí svíčkové, 10 dkg žampiónů, 115 dkg kysané smetany, 10 dkg oleje, 10 dkg cibule, 1/2 dl bílého vína, 4 dkg hladké mouky, 1/2 lžička kaparů, sůl, mletý pepř, vývar z masoxu, brusinkový kompot, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso odblaníme, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme. Maso vyjmeme a dáme do tepla. Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, na plátky pokrájené žampióny, kapary, promícháme, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, přidáme maso a krátce podusíme. Přidáme smetanu a víno a necháme povařit. Maso podáváme přelité šťávou a ozdobené plátkem citrónu s brusinkovým kompotem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3067x    verze pro tisk

Teriyaki

Thajské hovězí kari s bramborem

Tokáň (Hovězí na majoránce)

Vařené hovězí maso

Vařené hovězí s tuřínem a brambory

Vařený hovězí jazyk