cpt. Cook
 

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)

Svíčková šéfkuchaře Tomáše Kněze

Svinované roštěnky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Štěstí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  roštěnky, 1/2  vejce, 1/2 lžička škrobové moučky, 4 lžíce tuku, 1/2 lžíce sušených hub, 1/2 lžička mletého zázvoru, 15  žampiónů, 1/2  kapie, 3 stroužky česneku, sůl, 1/2 šálek nakrájeného bílého zelí, 1/2 šálku vývaru, 1/2 lžičky pálivé papriky,

Zálivka: 2 lžíce bílého vína, 2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžička moučkového cukru, 1/2 lžíce škrobové moučky, 1/2 lžičky vegety

zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na nudličky, smícháme s vejcem, solamylem a solí, na tuku prudce opečeme, vyjmeme a dáme stranou. Do vypečené šťávy přidáme zbylý tuk, nakrájené žampióny, namočené sušené houby, zelí, nakrájenou kapii, plátky česneku, zázvor, papriku a za stálého míchání několik minut opékáme. Přimícháme maso, zalijeme vývarem, dusíme, přelijeme zálivkou a podusíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1986x    verze pro tisk

Šuang-si - Štěstí

Šuang-si (Štěstí)

Švédská roštěná

Švédské roštěnky

Tacos se svíčkovou

Tatranská svíčková

Teriyaki

Thajské hovězí kari s bramborem

Tokáň (Hovězí na majoránce)

Vařené hovězí maso

Vařené hovězí s tuřínem a brambory

Vařený hovězí jazyk