Šuang-si (Štěstí)
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 60 dkg hovězího roštěnce, 2 lžíce škrobové moučky, 1/2 vejce, sůl, olej, 10 dkg žampiónů, 2 kapie, 1/2 pórek, 1/2 cibule, 3 stroužky česneku, zázvor, červený olej, 15 lžic sójové omáčky, 15 lžic desertního vína, 1/2 šálek vývaru z masoxu, špetka moučkového cukru, vegeta
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné a odblaněné maso nakrájíme na plátky asi 3x1.5 cm, přidáme vejce, polovinu škrobu, po špetce soli a vegety a promícháme. Ve větším množství oleje maso osmažíme a tuk slijeme. Do čerstvého rozehřátého oleje dáme plátky žampiónů, kostičky paprik, plátky česneku, nakrájený pórek a cibuli, orestujeme a přidáme maso. Vše zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, zbytku škrobu, cukru, vína, vývaru a vše krátce podusíme. Při podávání pokrm na talíři zakápneme červeným olejem.