cpt. Cook
 

Angreštová omáčka

Angreštová omáčka

Borůvky s kondenzovaným mlékem

Čokoládová omáčka

Jablečná omáčka

Omáčka z rybízové zavařeniny

Omáčka ze sušených švestek

Rybízová omáčka

Rybízová omáčka

Smetanová borůvková omáčka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smetanový ovocný krém

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/4 l jahod (maliny, rybíz nebo višně), 1/4 l smetany, 1/2  žloutek, 3 dkg másla, 2 dkg škrobové moučky, 15 dkg moučkového cukru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Syrové ovoce rozmačkáme a prolisujeme. Obsahuje-li mnoho vody, svaříme je trochu. Ve smetaně rozkloktáme žloutek, máslo, škrobovou moučku a cukr. Na kraji plotny za stálého šlehání svaříme hustý krém. Ten spojíme s ovocným protlakem. Omáčku po prochladnutí podáváme na trhanec, nákypy, pudinky, palačinky apod.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2500x    verze pro tisk

Vanilková omáčka I.

Vanilková omáčka II.

Vanilková omáčka III.

Vinná omáčka (šodó) I.

Vinná omáčka (šodó) II.

Vinná omáčka (šodó) III.

Vinná omáčka (šodó) IV.