cpt. Cook
 

Angreštová omáčka

Angreštová omáčka

Borůvky s kondenzovaným mlékem

Čokoládová omáčka

Jablečná omáčka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Omáčka z rybízové zavařeniny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  15 dkg tuku, 4 dkg hladké mouky, 1/2  cibule, 2 lžíce rybízové marmelády, 2 dkg moučkového cukru, 1/8 l přírodního vína, 3 dkg mandlí, 3 dkg rozinek, moučkový cukr, sůl, citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z mouky, tuku a cibule usmažíme zlatovou cibulovou jíšku, kterou zalijeme vývarem z masa a asi 10 minut povaříme. Potom přidáme rybízovou zavařeninu, krátce povaříme a procedíme. Nakonec zamícháme rozinky, oloupané nakrájené mandle, víno, sůl, karamel z cukru a ještě chvíli povaříme. Do hotové omáčky přidáme citrónovou šťávu a podáváme k vařenému jazyku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2421x    verze pro tisk

Omáčka ze sušených švestek

Rybízová omáčka

Rybízová omáčka

Smetanová borůvková omáčka

Smetanový ovocný krém

Vanilková omáčka I.

Vanilková omáčka II.

Vanilková omáčka III.

Vinná omáčka (šodó) I.

Vinná omáčka (šodó) II.

Vinná omáčka (šodó) III.

Vinná omáčka (šodó) IV.