cpt. Cook
 

Chleba bez hnětení (à la NY Times)

Chleba s ovesnými vločkami

Irský ořechový bochník s čedarem
(Walnut and cheddar loaf)

Jednoduché založení a vedení kvásku

Jednoduchý bílý chléb

Jednoduchý dýňový domácí chléb s kurkumou
(Pain maison facile au potimarron et au curcuma)

Minichleby z pšeničných klíčků

Modifikovaný Milčin chlebík

Mrkvový chléb
(Pane alle carote)

Ořechový chleba se stiltonem

Pivní chléb
(Pain à la bière)

Podmáslový chléb

Rychlý mrkvový flatbread

Itálie - Sardinie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sas cozzulasa

Sardinské ricottové koláčky

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg čerstvé ricotty, 3 lžíce hladké mouky plus další na obalení, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ricottu ručně prohněťte se moukou a pořádnou špetkou soli. V případě potřeby přidejte ještě trochu mouky, aby bylo těsto dostatečně suché a odlepovalo se od rukou.

www.tacos.cz Vytvarujte kuličky velikosti meruněk, mírně je zploštěte a položte na pomoučněnou plochu, aby se lehce obalily v mouce.

www.tacos.cz Položte je na plech pokrytý pečicím papírem a pečte při 180° 20 minut až dozlatova. Během pečení by se měly nafouknout. Podávejte je podle chuti místo chleba se studeným uzeninami.

vloženo 02.10.2022    zobrazeno 383x    verze pro tisk

Toastový chléb