www.tacos.cz Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme. V hrnci rozehřejeme máslo a cibuli krátce osmahneme. Poprášíme ji kari, přidáme bílé víno a rybí základ. Vmícháme zbytek smetany a omáčku 10 minut povaříme na mírném plameni. Dochutíme ji solí, pepřem a zbylou citrónovou šťávou a lehce povaříme, aby se přibližně jedna třetina tekutiny odpařila.
www.tacos.cz Mezitím do většího hrnce dáme vodu, osolíme ji a přivedeme k varu. Vlhkou lžící vykrajujeme noky a vhazujeme do mírně vroucí vody. Vaříme pod pokličkou 8 - 10 minut. Hotovou omáčku rozdělíme na talíře a do ní vložíme rybí noky. pokrm ozdobíme čtvrtkami rajčat.
www.tacos.cz Příloha: dlouhozrnná rýže a okurkový salát s jogurtovým dresinkem