zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu mírně rozmrazíme, rozebereme na plátky, pokapeme citrónem a posolíme. Na polovině másla slabě osmahneme cibuli nakrájenou na tenké kroužky, vložíme na ni porce ryby a dusíme na mírném ohni ve vlastní šťávě. Asi po 10 minutách je obrátíme. Z druhé poloviny másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, povaříme na hustší omáčku a odstavíme ji z plotny. Do polovychladlé přimícháme žloutky, strouhaný sýr, drobně pokrájenou rybu a tuhý sníh z bílků. Směs vložíme do zapékací mísy silně vymaštěné a vysypané strouhankou a zapečeme do růžova.
www.tacos.cz Obměna: Před zapékáním položíme kolem okraje mísy oloupaná osolená rajčata a zapečeme je současně.
www.tacos.cz Příloha: vařené brambory sypané petrželkou nebo bramborová kaše a saláty