cpt. Cook
 

Rybí filé s koprovou omáčkou

Rybí filé s pikantní omáčkou

Rybí filé s pórkem a česnekem

Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem

Rybí filé s rajčaty a s cibulí

Rybí filé se zeleninou

Rybí filé Tihány

Rybí filé z mořského lososa na víně

Rybí filé zapečené v sýrové omáčce

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filety se špenátem

Rybí hrnec

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí kotlík

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg rybího filé (z tresky), 1/2  cibule, 1/2  citrón, 1/2 lžíce másla nebo rostlinný tuk, 2 lžíce hladké mouky, 1/4 l vývaru (čirý), 10 dkg šlehačky, 2 lžíce hořčice (středně ostré), 1/2 lžičky tymiánu, 1/2 lžičky hořčičného semínka, 15 dkg rýže, sůl, 10 dkg rajčat (malých), mletý bílý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Filé důkladně omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a pokapeme citrónovou šťávou. Pak je stejnoměrně osolíme, opepříme a necháme asi 10 minut odležet. Na pánvi rozehřejeme tuk, osmažíme v něm nakrájenou cibuli a přidáme filé, nakrájené na úhledné kousky. Dusíme při mírné teplotě asi 10 minut. Zaprášíme moukou a lehce osmahneme. Potom přidáme vývar, který jsme rozředili smetanou a doplnili hořčicí, tymiánem a hořčičnými semínky. Necháme chvíli povařit. Rýži (předvařenou) uvaříme v osolené vodě a okapanou ji smícháme s podušenou rybou. Přidáme nakrájená drobná rajčata, dochutíme solí a pepřem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2373x    verze pro tisk

Rybí nákyp

Rybí noky ve smetanové omáčce s kari

Rybí pánev se sójovými klíčky

Rybí paprikáš

Rybí paprikáš

Rybí ragú