cpt. Cook
 

Bezvaječná cizrnová frittata se špenátem
(Frittata di farina di ceci e spinaci senza uova)

Bramborové lívanečky

Cibulové lívance

Dýňové rohožky
(Paillassons de courges)

Farinata

Frittata di scammaro

Frittata di scammaro - moderní verze

Frittata se špenátem a fetou

Chao ta bee hoon
(燒焦米粉)

Lívance se šunkou a sýrem

Lívance z mrkve

Lívance z rajčat a ovesných vloček

Mexická galetka

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pipérade

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  8  vajec, 3  papriky, 3  rajčata, sůl, mletý pepř, 2 stroužky česneku, 2 lžíce oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěte papriky, zbavte je semínek a 10 minut je povařte. Nechte je okapat a nakrájejte na větší kousky. Rajčata zalijte vařící vodou a oloupejte je. Do pánve nalijte olej a lehce na něm osmahněte papriky. Přidejte rajčata nakrájená na čtvrtiny a posekaný česnek. Osolte a opepřete. Smažte ještě dalších 5 minut a pak zalijte zeleninu našlehanými vejci. Pečte na středním ohni. Jakmile je omeleta dost tuhá, obraťte ji jako palačinku a dopečte. Podávejte velmi teplé. Doporučené víno: Madiran, nebo červené Cahors.
vloženo 23.08.2007    zobrazeno 2564x    verze pro tisk

Placičky z ovesných vloček

Salámová frittata s hráškem

Slané mrkvové lívance

Smažené ovesné placičky

Socca

Sýrové lívanečky