cpt. Cook
 

Bezvaječná cizrnová frittata se špenátem
(Frittata di farina di ceci e spinaci senza uova)

Bramborové lívanečky

Cibulové lívance

Dýňové rohožky
(Paillassons de courges)

Farinata

Frittata di scammaro

Frittata di scammaro - moderní verze

Frittata se špenátem a fetou

Chao ta bee hoon
(燒焦米粉)

Lívance se šunkou a sýrem

Lívance z mrkve

Lívance z rajčat a ovesných vloček

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mexická galetka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  15  vajec, 14 dkg kukuřičných zrn z konzervy, 16 dkg tuňáka ve vlastní šťávě, 1/2  červená paprika, 3 dkg ementálu, 3 dl mléka, 10 dkg hladké mouky, 1/2  jarní cibulka, 1/2 lžička tabasca nebo guacamole koření, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 210 °C. Vejce rozšlehejte s mlékem. Přidejte mouku a koření. Osolte a opepřete. Rozmixujte na hladkou pastu. Nakrájejte papriku na malé kostičky, nakrájejte cibuli i se stonkem, slijte tuňáka a kukuřici. Tuto směs rozprostřete do koláčové formy, potřete ji směsí vajec, mléka a mouky a posypte koláč ementálským sýrem. Pečte 30 minut.
vloženo 20.09.2022    zobrazeno 452x    verze pro tisk

Pipérade

Placičky z ovesných vloček

Salámová frittata s hráškem

Slané mrkvové lívance

Smažené ovesné placičky

Socca

Sýrové lívanečky