cpt. Cook
 

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Nudličky ze svíčkové s pórkem

Okaté maso

Olla podrida - jídlo z jednoho hrnce

Palocké špízy

Parmigiana z hovězího a lilku
(Parmigiana di scamone e melanzane)

Pekingské maso

Pekingské maso

Pepper steak

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pepřový steak

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  roštěnky (nebo řezy ze svíčkové), 2 lžíce černého hrubě drceného pepře, 1/2 lžíce oleje, sůl, 4 dkg másla, 2 lžíce rozsekané cibule, 1/2 sklenka koňaku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso naklepeme, pepř vtlačíme z obou stran do masa, opečeme tři minuty po každé straně, osolíme. Ve šťávě zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme opečené maso, polijeme koňakem a zapálíme. K tomu podáváme smažené hranolky a hlávkový salát.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2310x    verze pro tisk

Picadillo

Pikantní hovězí pečeně

Pikantní hovězí pečeně I

Pikantní hovězí pečeně II

Pikantní hovězí závitky

Pikantní hovězí závitky

Pikantní roštěná s klobásou

Pikantní roštěnky

Plátky ze svíčkové (tournedos)