Parmigiana di scamone e melanzane recept ze stránek www.tacos.cz
www.tacos.cz Maso nakrájejte na velmi tenké plátky, lehce je obalte v mouce a opékejte je na pánvi s extra panenským olivovým olejem a svazkem bylinek 1 minutu z každé strany. Osolte a opepřete a dejte stranou.
www.tacos.cz Nakrojte do křížku rajčata, blanšírujte je minutu ve vroucí vodě a následně zchlaďte ve vodě s ledem. Oloupejte je, nakrájejte na čtvrtiny a odstraňte a semínka.
www.tacos.cz Vrstvení parmigiany: v zapékací nádobě založte vrstvu z lilku, přidejte rajčatovou omáčku, bazalku, plátky mozzarelly, plátky masa, plátky rajčat, struhaný sýr a začněte znovu. Pečte 20 minut při 180° a podávejte horké, ozdobené lístky bazalky.