cpt. Cook
 

Katalánské roštěnky

Kežmarská roštěná s rösty

Klatovský závitek

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Marinovaný hovězí rumpsteak

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Moravský divoký šíp

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg hovězí svíčkové, 40 dkg vepřové kýty, 20 dkg vepřových jater, 10 dkg slaniny, 6  bobkových listů, 6  feferonek, 2 menší cibule, 10 dkg oleje, 2 lžíce červeného vína, 1/2 lžíce kečupu, mletý pepř, sůl, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ze svíčkové a vepřové kýty nakrájíme menší plátky, které naklepeme, osolíme, opepříme a střídavě napichujeme na jehlu. Prokládáme slaninou, kolečky cibule, feferonkou a bobkovým listem. Připravené špízy pečeme na oleji spolu s drobně nakrájenými játry asi 8 - 10 minut. Opečené zakapeme kečupem, vínem a ještě chvilku podusíme. Podáváme s různě upravenými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2077x    verze pro tisk

Nadívaná svíčková v římském hrnci