cpt. Cook
 

Masové kuličky smyrenské

Masové závitky z kyselého zelí a masa

Masový závin

Mexické masové kuličky v rajčatech

Mittitei

Mleté maso s houbami a jáhlami

Mleté maso zapékané v paprikách s tykví

Musaká
(Nákyp s lilkem)

Musaka

Musaka s bramborami

Musaka z Belvederu

Musaka z mletého masa a rýže

Musaka z mletého masa a zelí

Musaka z mletého masa s lilkem nebo tykvičkami

Musaka z tykve

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mussaka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg brambor, 2  cibule, 150 dkg mletého masa, 1/8 l oleje, 20 dkg rajčat, 4  lilky (papriky nebo tykvičky), sůl, mletý pepř, mletá paprika, tymián, saturejka, šalvěj, máta peprná, rozmarýn, 1/4 l vývaru, 1/2  bílý jogurt, 3  vejce, 2 lžíce hladké mouky, kypřící prášek do pečiva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli, rajčata a lilky nakrájíme, opečeme spolu s masem a s kořením. Pekáček vytřeme olejem a vrstvíme maso se zeleninou a brambory - každou vrstvu okořeníme suchými bylinkami. Zalijeme vývarem a pečeme v troubě 40 minut. Pak umícháme sklenici bílého jogurtu se třemi vejci, moukou, osolíme, přidáme na špičku nože kypřícího prášku, zalijeme a pečeme prudce deset minut, až se vytvoří kůrka. Pojídáme s pálivými papričkami a s bílým chlebem a se salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2724x    verze pro tisk

Nákyp z mletého masa s cibulí

Nervózní karbenátky na grilu

Novoroční závitky Tiung

Obalovaná vejce