cpt. Cook
 

Krůtí rolády se zeleninovou nádivkou

Krůtí soté s hráškem

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krůtí závitky s mortadellou

Rotoloni filanti di tacchino e mortadella

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg krůtích prs, 1/2 snítka šalvěje, 1/2 snítka rozmarýnu, 1/2 snítka tymiánu, 30 dkg mortadelly, 15 dkg pancetty, 1/2 sklenka bílého vína, 1/2 lžíce másla, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z krůtích prsou nařežte plátky asi po 200 g. Důkladně je naklepejte, osolte a opepřete. Rozmixujte zralou slaninu s bylinkami, abyste získali krémové těsto konzistence masti. Těsto rozetřete na plátky masa. Srolujte je, obtočte závitky plátky mortadelly a užší konce zajistěte párátkem. Oříšek másla a olej rozehřejte v pánvi. Rolky nechte na něm zhnědnout ze všech stran. Zalejte vínem a nechte ho ohřát, pak zakryté povařte asi 20 minut, často míchejte. Před podáváním nakrájejte na plátky.

www.tacos.cz

vloženo 11.11.2017    zobrazeno 1434x    verze pro tisk

Krůtí závitky se slaninou a zelím
(Involtini di tacchino con lardo e verza)

Nudličky z krůtího masa

Orientální krůtí terčíky

Pečená krůta s houskovou nádivkou

Pečená krůta s kaštanovou nádivkou

Pečená krůta s kaštanovou nádivkou

Pečená krůta s mandlovou nádivkou

Pečená krůta s masitou nádivkou

Pečená krůta s nádivkou

Plněná krůta

Plněné krůtí závitky

Smažená krůtí prsa po mikulovsku