Knížecí guláš
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 715 dkg vepřové kýty, mletý pepř, sůl, 2 dkg hladké mouky, 7.15 dkg slaniny, 12.15 dkg cibule, 2 dl vývaru, 20 dkg žampiónů, 3 dkg rostlinného tuku, 10 dkg uherského salámu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kýtu nakrájíme na silnější nudličky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na nakrájené a rozpuštěné slanině zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme maso, orestujeme, podlijeme vývarem a podusíme. Žampióny nakrájíme na plátky, na tuku je orestujeme a dáme do guláše chvíli povařit. Těsně před koncem přidáme na nudličky nakrájený uherský salám a prohřejeme. Podáváme s hranolky, kroketami, rýží a zeleninovým salátem.