cpt. Cook
 

Červená řepa dušená

Červená řepa po americku

Červená řepa s jablky

Červená řepa s koprem

Červená řepa s máslem

Dhál z pastináku

Dušená červená řepa s vínem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Karotka po bzenecku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  30 dkg mladé mrkve, 1/2  cibule, 2 lžíce oleje, 1/2 dl bílého vína, moučkový cukr, mletý pepř, citrón, 30 dkg jablek, sůl, škrobová moučka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Karotku nakrájíme nebo nastrouháme na jemné nudle. Na oleji zpěníme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme karotku, sůl, pepř a cukr. Podlijeme a podusíme do poloměkka. Přidáme víno, na plátky nakrájená jablka, pokapeme citrónovou šťávou a osolíme. Zahustíme máčeným škrobem, krátce povaříme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2808x    verze pro tisk

Karotka po polsku

Marocká karotka

Mladá mrkev s tvarohem

Mrkev dušená s citrónem a petrželkou

Mrkev dušená s kysanou smetanou a křenem

Mrkev po indicku

Mrkev po orientálsku

Mrkev po švýcarsku

Mrkev s fazolkami a brambory

Mrkev s houbami

Mrkev s kapustou

Mrkev s koprovou omáčkou