cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

Kapr s italskou omáčkou

Kapr s kořením karí

Kapr s křenem

Kapr s mandlemi

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr s pikantní omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 porce kapra, 6 stroužků česneku, 1/2 svazek zelené petrželky, 3 lžíce oleje, bobkový list, 2 lžíce hladké mouky, citrón, 1/2 lžíce octa, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kapra pokapeme citrónem, osolíme, po hodině odležení slijeme marinádu, rybu obalíme v mouce a smažíme na rozpáleném oleji. Do téhož oleje přidáme česnek utřený se solí, petrželku, ocet a 2 lžíce vody. Omáčku aromatizujeme bobkovým listem a povaříme 3 minuty. Osmaženého kapra vložíme do hlubší nádoby, zalijeme omáčkou a necháme chvíli odležet.

www.tacos.cz Příloha: vařené brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2469x    verze pro tisk

Kapr s žampiónovou nádivkou

Kapr se smetanou a bílým vínem

Kapr se šalvějí

Kapr smažený po čínsku

Kapr v čerstvých bylinkách

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

Kapr zapečený se žampióny

Kapří minutky s houbami

Kořeněná ryba na rajčatech

Maďarské rybí karbanátky

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem