cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

Kapr s italskou omáčkou

Kapr s kořením karí

Kapr s křenem

Kapr s mandlemi

Kapr s pikantní omáčkou

Kapr s žampiónovou nádivkou

Kapr se smetanou a bílým vínem

Kapr se šalvějí

Kapr smažený po čínsku

Kapr v čerstvých bylinkách

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

Kapr zapečený se žampióny

Kapří minutky s houbami

Kořeněná ryba na rajčatech

Maďarské rybí karbanátky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kapra, 4 stroužky česneku, 1/2 lžíce koriandru, 1/2 lžička římského kmínu, 2 lžičky pískavice, 1/2 lžičky mleté papriky, 1/2 lžičky mletého zázvoru, 1/2 lžičky kurkumy, 1/4 lžičky chilli, 6  rajčat, 2 lžíce oleje, bílý jogurt, sůl, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na polovině oleje osmahneme plátky česneku s pomletým kořením, přidáme podrcená rajčata, osolíme, podusíme a přidáme jogurt. Krátce podusíme a dáme stranou.

www.tacos.cz Rybu rozdělíme na porce, dáme na vymaštěný pekáč, osolíme, slabě okořeníme pálivou paprikou, pokapeme citrónovou šťávou a olejem a pečeme. Když ryba zčervenala, zalijeme ji kořeněnou omáčkou z rajčat a pomalu dopečeme, až 'kabátek' na povrchu vytvoří kůrku. Obložíme plátky citrónu a podáváme s brambory.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2144x    verze pro tisk